Hagyaték felvásárlás Nyíregyháza

Díjmentes kiszállással

Hagyaték felvásárlás Nyíregyháza készpénzért!

Hagyaték felvásárlás

Budapesten díjtalan kiszállási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére, ahol nyugodtan önnek megfelelő időpontban és környezetben is meg tudjuk vizsgálni az ön által értékesnek talált tárgyakat. Ha kérdése lenne a hagyatékok, régiségek felvásárlással kapcsolatban, illetve ha eladó tárgyát szeretnék felbecsültetni vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén!

A következő Hagyatékokat, régiségeket vásároljuk meg:

 • Régi, kézi csomózású (perzsa) szőnyegeket
 • Antik csillárokat, régi tükröket
 • Festményeket
  (Régi neves és ismeretlen festők alkotásait)
 • Bronz tárgyakat, Szobrokat
  (dísztárgy méretűeket)
 • Numizmatikai tárgyakat, régi pénzek, pénzérmék, papírpénzek, kitűntetések
Hagyaték felvásárlás

Tekintse meg Hagyaték felvásárlás Nyíregyháza referenciáinkat!

8 vélemény alapján
Ödön Kőrösi
Ödön Kőrösi
2022-09-11
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Örülök, hogy velük találkoztam. Voltak értéktárgyaim, és reméltem jó árat kapok érte. Megállapodtunk, de az volt számomra a legfontosabb, hogy, amit ígértek azt kaptam. Köszönöm!
András Kovács
András Kovács
2021-11-29
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nagymamám porceljánját vittem be. Korrekt értékbecslés azonnal készpénzben meg is kaptam az árát. Ajánlani tudom csak.
Barzan Haji Mohammad
Barzan Haji Mohammad
2020-03-03
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Teljesen korekt arany vétel!

Hagyaték felvásárlás Nyíregyháza Kérje Értékbecslőnk segítségét!

Felvásárolunk értéktárgyait díjmentes kiszállítással Budapesten, vagy várjuk személyesen Óbudai üzletünkben, ahol az értékbecslés díjtalan! Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Gyakori kérdések a Hagyaték felvásárlás Nyíregyháza során

Igen Budapest területén díjmentesen szállunk ki, és becsüljük fel értéktárgyait.

Igen, megbízható becsüseink minden esetben ingyenesen értékelik fel antik tantárgyait.

Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Üzletünk Óbudán a Kolossy tér mellett található meg. Megközelíthető a 17 es a 19- es villamossal is. 1036 Bp. Lajos u. 45. Kolossy téri piaccal szemben a buszmegállóban.

Az üzlet nyitvatartása hétfőtől-péntekig 10-17 óráig tart. Telefonos megkeresésre hétvégén is elérhetőek vagyunk. Hívjon minket bizalommal!

A „hagyaték felvásárlás” olyan tevékenységet jelent, amikor egy vállalkozás vagy személy megvásárolja egy elhunyt személy vagy családja által hagyott vagyontárgyakat, ingatlanokat, értékeket vagy egyéb vagyonrészeket. Ez a fajta tevékenység gyakran olyankor fordul elő, amikor valaki meghal, és a hagyatékot fel kell osztani vagy el kell adni.

Hagyaték felvásárlók vagy hagyaték vásárlók vállalják, hogy megvásárolják az örököstől vagy az örököstől az öröklés során származó értékeket. Ezek az értékek lehetnek ingatlanok, ékszerek, műalkotások, antik tárgyak, értékpapírok vagy más értékes eszközök. Az örökösök vagy az örökösök gyakran azért fordulnak hagyaték felvásárlókhoz, mert nem kívánják vagy nem tudják kezelni az örökölt vagyon teljes körű eladását vagy elosztását.

Az ilyen ügyletek során a hagyaték felvásárlók általában árat kínálnak az örökösöknek az értékekért, amelyek az értékek típusától, minőségétől és piaci értékétől függően változhat. Fontos megérteni, hogy a hagyaték felvásárlók gyakran alacsonyabb árat kínálhatnak az értékekért, mint a nyitott piacon érhető el értékeik, mivel ők kockázatot vállalnak az értékek eladásával és profit realizálásával.

Amikor hagyaték felvásárlásra gondol, fontos a következőket figyelembe venni:

 1. Értékelje az örökölt vagyont: Mielőtt eldöntené, hogy eladja a hagyatékot, fontos értékelni az értékeket. Vegye fel a kapcsolatot egy hagyatéki értékbecslővel vagy szakértővel, hogy megtudja, mennyit érnek az értékek.

 2. Kérjen több ajánlatot: Ne fogadjon el az első ajánlatot. Kérjen több hagyaték felvásárlótól árajánlatokat, hogy összehasonlíthassa azokat, és megtalálja a legjobbat.

 3. Ismerje meg a jogi és adóügyi következményeket: Előfordulhatnak jogi és adóügyi következmények az örökölt vagyon eladásakor. Érdemes egy jogi tanácsadót vagy adószakértőt is bevonzani a döntés előtt.

 4. Gondoljon a családi vagy érzelmi tényezőkre: Néha az örökölt értékek érzelmi vagy családi kötődéssel is rendelkezhetnek. Fontolja meg, hogy milyen érzelmi vagy kulturális értéket képviselnek az értékek, mielőtt döntést hozna az eladásról.

Minden eset más, és a hagyaték felvásárlás vagy az öröklött vagyon kezelésekor fontos alaposan megfontolni a lehetőségeket, és konzultálni szakértőkkel, hogy a legjobb döntést hozhassa meg.

A hagyaték eladása során több lehetőség közül választhat, és a legjobb döntést az értékek típusa, mennyisége és minősége, valamint az egyéni preferenciák és körülmények határozzák meg. Itt néhány lehetőség:

 1. Hagyaték felvásárlók: Ezek olyan vállalkozások vagy személyek, akik specializálódtak hagyatéki értékek felvásárlására. Általában ingatlanokat, ékszereket, műalkotásokat, antik tárgyakat és egyéb értékeket is vásárolnak. Az előnyük az, hogy gyorsan fizetnek, és általában megtalálják az értékekkel kapcsolatos szakértőket, hogy pontosan felbecsüljék azokat.

 2. Ékszerüzletek vagy antikváriumok: Ha a hagyaték részét képezik ékszerek, antik tárgyak vagy műalkotások, érdemes felkeresni ékszerüzleteket vagy antikváriumokat. Ezek az üzletek gyakran hajlandók megvásárolni vagy konzignációban értékesíteni az értékeket.

 3. Online piacok: Az online piacok, például az eBay vagy az Etsy, lehetnek jó helyek az értékek értékesítésére, különösen, ha ritka vagy egyedi tárgyakról van szó. Azonban vegye figyelembe, hogy az online értékesítéshez szüksége lesz időre és energia befektetésére.

 4. Árverezés: Ha vannak értékes műalkotások vagy antik tárgyak a hagyatékban, fontolja meg azok árverezését egy megbízható aukciósháznál. Az aukció során az értékek piaci értékét próbálhatja maximalizálni.

 5. Ingatlanügynökök: Ha a hagyaték részét képezi ingatlan, keresse fel az ingatlanügynököket, akik segíthetnek az ingatlan eladásában. Az ingatlanügynököknek széles körű kapcsolataik vannak és segíthetnek a piaci érték meghatározásában.

 6. Adományozás: Ha úgy érzi, hogy az értékeknek nagyobb értékük van, ha adományozza őket egy jótékonysági szervezetnek vagy múzeumnak, fontolja meg az adományozást. Az adományozás adókedvezményeket is eredményezhet.

Mindig érdemes több lehetőséget is megfontolni, és alaposan átgondolni a hagyaték eladásának előnyeit és hátrányait. Fontos az is, hogy értsen a hagyatékhoz kapcsolódó jogi és adóügyi kérdésekhez, és szükség esetén konzultáljon egy jogi tanácsadóval vagy adószakértővel.

A legjobb árat a hagyatékért általában az értékek típusa, minősége és a piaci körülmények határozzák meg. Az optimális időzítés egyedülálló lehet minden helyzetben, de néhány tényező, amelyek befolyásolhatják, az alábbiak:

 1. Piaci körülmények: Az értékek értéke a kereslet és kínálat függvénye, így a piaci körülmények befolyásolhatják az árakat. Például ritka vagy keresett értékek esetén az árak hajlamosak emelkedni, míg egy alacsony keresletű piacon az árak csökkenhetnek.

 2. Időzítési szempontok: Néha az évnek vagy az évszaknak van hatása az árakra. Például a karácsonyi szezon előtt vagy a Valentin-nap környékén ékszerek iránti kereslet nőhet, ami pozitívan befolyásolhatja az ékszerek árát.

 3. Economic Cycles: Az általános gazdasági helyzet is befolyásolhatja az árakat. Gazdasági recessziók vagy instabilitás idején az értékesítési árak hajlamosak csökkenni, mivel az emberek kevésbé hajlandók luxuscikkekre költeni.

 4. Értékbecslés: Miután megtudta, hogy mennyit érnek az értékek, tudni fogja, hogy az árajánlatok valóságosak-e vagy sem. Egy értékbecslés segít abban, hogy megtudja, mennyi az érték és mennyit érhet el az eladás során.

 5. Kereslet és kínálat: Ha több hagyaték vagy azonos típusú érték egyszerre kerül piacra, az növelheti a kínálatot, ami lejjebb nyomhatja az árakat. Ha pedig különleges és keresett elemek vannak a hagyatékban, azok magasabb árakat kérhetnek.

 6. Életciklus: Az értékek értéke néha az életciklusuk során változhat. Például egy antik tárgy vagy műalkotás hosszú távon növekedhet az értéke, míg egy modern gyártmány értéke gyorsabban csökkenhet.

 7. Nyitott a tárgyalásokra: A legjobb árat gyakran azok érik el, akik hajlandók tárgyalni az értékesítési árról. Érdemes kísérletezni és alkudni az érdeklődő vásárlókkal vagy értékesítőkkel.

Minden helyzet egyedi, és az optimális időzítés a hagyaték eladásához függ a konkrét körülményektől és az értékek jellegétől. Az értékek értékét befolyásoló tényezők alapos mérlegelése és egy helyi piac elemzése segíthet abban, hogy meghatározza a legjobb időt az értékesítéshez. Emellett érdemes időt szánni a különböző ajánlatok és lehetőségek összehasonlítására is.

Kérjen Ajánlatot

Kérjen kötelezettségektől mentes árajánlatot érték tárgyaira, hagyatékra, örökségre, porcelán tárgyakra, festményeire, antik és márkás karórákra vonatkozóan.

Kérjen díjmentes ajánlatot!

ezüst felvásárlás

Hol lehet ezüstöt eladni?

A legfontosabb kérdés, hol lehet ezüstöt eladni? A mai piacon az ezüstöt eladni kívánó egyének számos lehetőség közül választhatnak. Legyen szó régi ékszerekről, érmékről vagy

Tovább olvasom »
arany felvásárlás

Arany árfolyam alakulása

Az arany árfolyamának befolyásoló tényezői Az arany árfolyama kritikus mutató a globális pénzügyi piacon, amely az arany árfolyamát tükrözi egy ország pénznemében. Ez az esszé

Tovább olvasom »
pillangós zsolnay porcelán árak

Pillangós zsolnay porcelán árak

Mit kell tudni a pillangós zsolnay porcelán áráról? A Zsolnay porcelánokat a Zsolnay Manufaktúra készíti, amely híres magyar porcelánműhely. A Zsolnay egyedülálló művészeti értékű porcelánokat

Tovább olvasom »
herendi porcelán felvásárlás

Mennyit ér a herendi porcelán?

A Herendi porcelán egy olyan magas minőségű porcelánmárka, amely világszerte ismert és elismert a kifinomult stílusáról és kiváló kézműves munkájáról. Magas szintű elegancia és kivételes

Tovább olvasom »