Porcelán felvásárlás Budapesten

Díjmentes kiszállással

Porcelán felvásárlás Budapesten a legmagasabb áron készpénzért

herendi porcelán felvásárlás

Budapesten díjtalan kiszállási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére, ahol nyugodtan önnek megfelelő időpontban és környezetben is meg tudjuk vizsgálni az ön által értékesnek talált tárgyakat. Ha kérdése lenne a porcelán felvásárlással kapcsolatban, illetve ha eladó tárgyát szeretnék felbecsültetni vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén!

A következő porcelánokat vásároljuk meg:

 • Zsolnay, Herendi teás, mokka, kávés étkészlet (hiányosan is)
 • Hummel
 • Kovács Margit
 • Gorka Géza,
 • Gorka Lívia kerámiák
 • Háború előtti Zsolnay kör pecsétes porcelán
 • Étkező és teás szettek 
zsolnay porcelán felvásárlás

Tekintse meg Porcelán felvásárlás Budapesten referenciáinkat!

8 vélemény alapján
Ödön Kőrösi
Ödön Kőrösi
2022-09-11
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Örülök, hogy velük találkoztam. Voltak értéktárgyaim, és reméltem jó árat kapok érte. Megállapodtunk, de az volt számomra a legfontosabb, hogy, amit ígértek azt kaptam. Köszönöm!
András Kovács
András Kovács
2021-11-29
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nagymamám porceljánját vittem be. Korrekt értékbecslés azonnal készpénzben meg is kaptam az árát. Ajánlani tudom csak.
Barzan Haji Mohammad
Barzan Haji Mohammad
2020-03-03
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Teljesen korekt arany vétel!
Porcelán felvásárlás Budapesten Kérje Értékbecslőnk segítségét!

Felvásárolunk értéktárgyait díjmentes kiszállítással Budapesten, vagy várjuk személyesen Óbudai üzletünkben, ahol az értékbecslés díjtalan! Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Gyakori kérdések a Porcelán felvásárlás Budapesten során

Igen Budapest területén díjmentesen szállunk ki, és becsüljük fel értéktárgyait.

Igen, megbízható becsüseink minden esetben ingyenesen értékelik fel antik tantárgyait.

Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Üzletünk Óbudán a Kolossy tér mellett található meg. Megközelíthető a 17 es a 19- es villamossal is. 1036 Bp. Lajos u. 45. Kolossy téri piaccal szemben a buszmegállóban.

Az üzlet nyitvatartása hétfőtől-péntekig 10-17 óráig tart. Telefonos megkeresésre hétvégén is elérhetőek vagyunk. Hívjon minket bizalommal!

Porcelán felvásárlása érdekes és gyakran értékes tevékenység lehet, de ahhoz, hogy sikeresen vásároljon porcelánt, néhány lépést kell megtennie:

 1. Ismerkedjen meg a Porcelán Világával: A porcelán sokféle formában, stílusban és korban létezik. Mielőtt porcelánt vásárolna, tanulmányozza meg a különböző porcelán típusokat és stílusokat. Ismerje meg a különbségeket a különböző gyártók (például Meissen, Limoges, Herend) között.

 2. Az Eredetiség és Állapot Fontossága: Mindig igazolja az alkotás eredetiségét és állapotát. Olyan porcelánt vásároljon, amelynek nincsenek repedései, törései vagy festékhibái. Az eredetiségi igazolások, pl. gyártói bélyegek, segíthetnek meghatározni az alkotás értékét.

 3. Források Keresése: Különböző helyeken találhat porcelánt, például antiküzletekben, antikváriumokban, árveréseken, online művészeti piactereken és privát gyűjtőknél. Győződjön meg arról, hogy a forrás megbízható és hiteles.

 4. Áralku: Porcelán vásárlásakor gyakran van lehetőség áralkura. Ne habozzon megkérdezni az áralku lehetőségét, különösen, ha az ár magasnak tűnik. De mindig tartsa tiszteletben az értékesítőt és legyen tisztességes az ajánlatokkal.

 5. Dokumentáció és Történet: Az alkotások dokumentálása és történetük megismerése hozzáadhat az értékükhöz. Kérdezze meg az értékesítőt az alkotás történetéről, provenienciájáról és dokumentálja az ilyen információkat.

 6. Szakértői Tanácsadás: Ha nem vagy biztos az értékesítési árban vagy az alkotás eredetiségében, vegyen igénybe szakértői tanácsadást. Porcelánértékelők vagy műkereskedők segíthetnek az értékelésben.

 7. Biztonságos Szállítás és Tárolás: Ha porcelánt vásárol, gondoskodjon a biztonságos szállításról és a megfelelő tárolásról. A porcelán törékeny, és megfelelő gondosságot igényel.

 8. Értékesítési Stratégia: Ha úgy dönt, hogy később értékesíti a porcelánt, gondolkodjon előre az értékesítési stratégiájáról. Kik a potenciális vásárlók, és hol tervezi az értékesítést?

Porcelán vásárlásakor és értékesítésekor is fontos az óvatosság és az ismeretek. Ne hagyja abba az ismeretek bővítését és a piacon való kutatást, és ne feledje, hogy a porcelán értéke változhat a piaci körülményektől és az idő múlásától függően.

Porcelánok értékesítésének ideális címzettje attól függ, hogy milyen típusú porcelánról van szó, milyen célból kívánja értékesíteni, és milyen piaci lehetőségei vannak. Itt vannak néhány lehetséges címzettek, akiknek értékesítheti a porcelánt:

 1. Antikváriumok és antiküzletek: Antikváriumok és antiküzletek gyakran keresik a régi és értékes porcelánokat. Keresse meg a helyi antiküzleteket, és vegye fel velük a kapcsolatot.

 2. Művészeti galériák: Néhány művészeti galéria is foglalkozik porcelánokkal, különösen azokkal, amelyek művészeti vagy kulturális értékkel bírnak. Keressen olyan galériákat, amelyek specializálódtak a porcelánok értékesítésére.

 3. Árverések: Az árverések jó lehetőséget kínálhatnak a porcelánok értékesítésére. Számos árverési ház foglalkozik művészeti tárgyakkal, ideértve a porcelánokat is. Kérdezze meg az árverési házakat az alkotás értékéről és az eladási lehetőségekről.

 4. Online művészeti piacterek: Az online művészeti piacterek, például az eBay, az Etsy vagy a Ruby Lane, lehetőséget kínálnak a porcelánok online értékesítésére. Itt szélesebb közönséghez juthat el, de figyeljen a megbízható platformokra és az online biztonságra.

 5. Privát gyűjtők: A porcelánokat gyűjtő magánszemélyek gyakran érdeklődnek ritka vagy különleges darabok iránt. Próbáljon megkapcsolatba lépni porcelán gyűjtőkkel, akik esetleg érdeklődhetnek az Ön által kínált porcelánok iránt.

 6. Aukciós házak: A megbízható aukciós házak lehetőséget kínálhatnak az értékes porcelánok árverezésére. Értékesítés előtt vegye fel a kapcsolatot egy aukciósházzal, hogy megtudja, mennyire értékes az Ön porcelánja.

 7. Műkereskedők és porcelán szakértők: Műkereskedők és porcelán szakértők segíthetnek az értékesítési folyamatban és az értékbecslésben. Keresse meg olyan szakembereket, akiknek tapasztalata van porcelánokkal.

 8. Társadalmi média és művészeti fórumok: Társadalmi média platformok és művészeti fórumok is lehetőséget kínálhatnak a porcelánok hirdetésére és értékesítésére közösségekben, ahol művészeti és antik tárgyak iránt érdeklődnek az emberek.

Az alkotás típusa, stílusa, kora és állapota határozza meg, hogy melyik címzett lehet a legalkalmasabb az értékesítéshez. Fontos az is, hogy dokumentálja a porcelánokat, beleértve az eredetiségi igazolásokat és a provenienciát, mivel ezek az információk segíthetnek az értékesítési folyamatban. Ha nem biztos abban, hogy hová értékesítse a porcelánt, tanácsot kérhet egy műkereskedőtől vagy porcelán szakértőtől.

A porcelánok értékesítésének legjobb ideje számos tényezőtől függ, és nem mindig egyszerű meghatározni a legoptimálisabb időzítést. Az árak a porcelán típusától, korától, ritkaságától és az aktuális piaci körülményektől függnek. Az alábbiakban néhány tényezőt sorolok fel, amelyek befolyásolhatják, mikor érheti el a legjobb árat a porcelánok értékesítésével:

 1. Porcelán típusa és gyártója: Néhány porcelán típusa és gyártója keresettebb lehet a gyűjtők körében, ami magasabb árat hozhat. Például a ritka vagy különleges Herend vagy Meissen porcelánok gyakran magasabb áron kelhetnek el.

 2. Porcelán állapota: Az állapot fontos szerepet játszik az árban. Újszerű vagy kiváló állapotban lévő porcelánok általában magasabb árat érhetnek el, míg sérült vagy restaurált darabok ára csökkenhet.

 3. Ritkaság és kor: A ritka vagy régi porcelánok gyakran értékesebbek lehetnek. Ha Önnek vagy a családjának régóta birtokában voltak porcelánok, és azok ritka vagy antik darabok, azok értéke emelkedhet az idő múlásával.

 4. Piaci kereslet és kínálat: A piaci kereslet és kínálat is befolyásolja az árakat. Ha éppen kereslet van az Ön által kínált típusú porcelán iránt, akkor magasabb árat érhet el.

 5. Művészeti trendek és divat: Az aktuális művészeti trendek és divat hatással lehetnek a porcelánok árára. Néha bizonyos stílusok vagy időszakok felkapottá válnak, és ez növelheti az értéküket.

 6. Időzítés és évszakok: Az év és az évszakok is befolyásolhatják az értékesítési árat. Például az ünnepek vagy a tavasz egyes porcelán típusok iránti keresletet növelhetik.

 7. Dokumentáció és történet: Az alkotások dokumentálása és történetük megismerése hozzáadhat az értékükhöz. Ha van az adott porcelánokhoz kapcsolódó dokumentáció vagy proveniencia, ezt érdemes bemutatni a vevőknek.

 8. Értékesítési helyszín: Az értékesítés helyszíne is befolyásolja az árat. Árverések, művészeti galériák és online értékesítési platformok különböző árakat és lehetőségeket kínálhatnak.

Mindig érdemes több lehetőséget is megfontolni, és eldönteni, melyik a legjobb az Ön számára, figyelembe véve a porcelán típusát, állapotát és egyéb tényezőket. Az árakat befolyásoló tényezők alapos mérlegelése és egy helyi porcelán szakértő tanácsának kikérése segíthet abban, hogy meghatározza a legjobb időt az értékesítéshez. Emellett érdemes időt szánni a különböző ajánlatok és lehetőségek összehasonlítására is.

Kérjen díjmentes ajánlatot!