Rólunk

Több, mint 30 év tapasztalat

Társaságunk több, mint 30 éves tapasztalatával, több generáción át vásárol folyamatosan régiségeket, antik tárgyakat. Hívjon, mert a piaci ár felett vásároljuk fel régiségeit!

ingyenes értékbecslés

Hagyaték felvásárlást bízza évtizedes tapasztalatainkra. A nem megfelelő hagyaték felméréssel kevesebb pénzt kap. Kérje hagyatékának ingyenes értékbecslését Tőlünk! Díjtalan kiszállást biztosítunk, vagy várjuk Óbudai üzletünkben.

100% elégedettségi mutató

A Google értékelések között folyamatosan gyarapodunk a legújabb dicséretekkel. Munkánkra garancia visszajáró folyamatosan bővülő ügyfélszám.

Díjtalan kiszállás

Budapest területén díjtalan kiszállással segítjük ügyfeleinket, hogy ezzel is hozzájárulhassunk, és folyamatosan biztosítani tudjuk Ön számára színvonalas kiszolgálásunkat.

hagyaték felvásárlás

KÜLDETÉSÜNK

Hosszútávon gondolkodunk, hiszen több évtizedes tapasztalattal vásároljuk meg értéktárgyait, így számunkra rendkívül fontos ügyfeleink megelégedettsége.

VÍZIÓNK

Folyamatos fejlesztésekkel, és színvonalas kiszolgálási rendszerünkkel támogatjuk ügyfeleinket, hogy a számukra legkedvezőbb ajánlatot kapják tőlünk.

ÉRTÉKEINK

ezüst felvásárlás

Hol lehet ezüstöt eladni?

A legfontosabb kérdés, hol lehet ezüstöt eladni? A mai piacon az ezüstöt eladni kívánó egyének számos lehetőség közül választhatnak. Legyen szó régi ékszerekről, érmékről vagy

Tovább olvasom »
arany felvásárlás

Arany árfolyam alakulása

Az arany árfolyamának befolyásoló tényezői Az arany árfolyama kritikus mutató a globális pénzügyi piacon, amely az arany árfolyamát tükrözi egy ország pénznemében. Ez az esszé

Tovább olvasom »

Kérjen díjmentes ajánlatot!