Festmény Felvásárlás Budapest

Díjmentes kiszállással

Festmény Felvásárlás Budapest készpénzért

festmény felvásárlás

Budapesten díjtalan kiszállási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére, ahol nyugodtan önnek megfelelő időpontban és környezetben is meg tudjuk vizsgálni az ön által értékesnek talált tárgyakat, vagy várjuk Óbudai üzletünkben, ahol az értékbecslés díjtalan! Ha kérdése lenne a festmény felvásárlással kapcsolatban, illetve ha eladó tárgyát szeretnék felbecsültetni vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén, vagy személyesen az üzletünkben!

A következő festményeket vásároljuk meg:

 • 16 századtól 20. századig minden fajta értékes Festményt Felvásárolunk!

  Ha Budapesten jár a Legjobb áron vásároljuk meg festményeit!

  Azonnali készpénzzel fizetünk Legmagasabb áron vásároljuk meg értéktárgyait festményeit, akár aukciós áron is! Kérem látogasson el üzletünkbe, vagy Hívjon minket bizalommal.

festmény felvásárlás

Tekintse meg Festmény Felvásárlás Budapest referenciáinkat!

8 vélemény alapján
Ödön Kőrösi
Ödön Kőrösi
2022-09-11
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Örülök, hogy velük találkoztam. Voltak értéktárgyaim, és reméltem jó árat kapok érte. Megállapodtunk, de az volt számomra a legfontosabb, hogy, amit ígértek azt kaptam. Köszönöm!
András Kovács
András Kovács
2021-11-29
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nagymamám porceljánját vittem be. Korrekt értékbecslés azonnal készpénzben meg is kaptam az árát. Ajánlani tudom csak.
Barzan Haji Mohammad
Barzan Haji Mohammad
2020-03-03
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Teljesen korekt arany vétel!
Festmény Felvásárlás Budapest Kérje Értékbecslőnk segítségét!

Felvásárolunk értéktárgyait díjmentes kiszállítással Budapesten, vagy várjuk személyesen Óbudai üzletünkben, ahol az értékbecslés díjtalan! Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Gyakori kérdések Festmény Felvásárlás Budapest során

Igen Budapest területén díjmentesen szállunk ki, és becsüljük fel értéktárgyait.

Igen, megbízható becsüseink minden esetben ingyenesen értékelik fel antik tantárgyait.

Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Üzletünk Óbudán a Kolossy tér mellett található meg. Megközelíthető a 17 es a 19- es villamossal is. 1036 Bp. Lajos u. 45. Kolossy téri piaccal szemben a buszmegállóban.

Az üzlet nyitvatartása hétfőtől-péntekig 10-17 óráig tart. Telefonos megkeresésre hétvégén is elérhetőek vagyunk. Hívjon minket bizalommal!

Festmény felvásárlása egy izgalmas és művészi tevékenység lehet, de fontos figyelembe venni néhány dolgot, mielőtt belevágnánk. Itt vannak néhány lépés és tanács a festmény felvásárlásához:

 1. Képzőművészeti Ismeretek: Mielőtt festményeket vásárolna, érdemes elmélyülni a művészet világában. Tanulmányozza a különböző művészeti stílusokat, időszakokat és művészeket. Ismerje meg, hogyan értékelik a festményeket, és hogyan határozzák meg azok értékét.

 2. Keressen Megbízható Forrásokat: A festményeket különböző helyeken lehet beszerezni. Látogasson el művészeti galériákba, aukciókra, antiküzletekbe vagy online művészeti piacterekre. Fontos, hogy megbízható forrásokból származó festményeket vásároljon, és győződjön meg azok eredetiségéről.

 3. Értékelje a Festményeket: Amikor talál egy festményt, értékelje azt. Fontos szempontok közé tartozik az alkotás művészeti minősége, az eredeti festmény vagy reprodukció, az állapot és az aláírás jelenléte.

 4. Helyezze az Alkotást Kontextusba: Mielőtt megvásárolná egy festményt, érdemes megérteni annak történetét és kontextusát. Kérdezze meg az eladót vagy aukciós házat az alkotás eredetéről, a művészről és az alkotás történetéről.

 5. Szánjon Időt a Döntésre: Ne siessen a döntéssel. Ha egy festmény érdekli, vegye ki a szükséges időt a gondolkodásra és a kutatásra, mielőtt megvásárolná. Ne engedjen az impulzusvásárlásnak.

 6. Áralku: Általában a festmények ára tárgyalható. Próbáljon alkudozni az áron, és próbálja meg elérni a legjobb árat.

 7. Tanácsadás és Szakértői Vélemény: Ha bizonytalan az értékelés vagy az értékbecslés tekintetében, kérjen tanácsot egy művészeti szakértőtől vagy festményértékelőtől. Ők segíthetnek az alkotások értékének meghatározásában.

 8. Dokumentáció és Biztonság: Miután megvásárolta a festményt, őrizze meg minden dokumentációt és bizonylatot az értékhatározásról és az eredetiségről. Gondoskodjon a festmény biztonságos tárolásáról és védelméről.

 9. Értékesítési Stratégia: Ha úgy dönt, hogy később értékesíti a festményt, gondolkodjon előre az értékesítési stratégiáján. Kinek kívánja értékesíteni, és hol tervezi értékesíteni?

 10. Tanuljon Tovább: A festményvásárlás és -értékesítés folyamatos tanulást igényel. Ne hagyja abba az ismeretek bővítését a művészet világában.

Legyen türelmes és alapos, és mindig győződjön meg az alkotás eredetiségéről és értékéről. A festmények művészeti piaca változékony lehet, de megfelelő ismeretek és megfontolt döntések segíthetnek a legjobb üzletek elérésében.

A festmény eladásának ideális címzettje attól függ, hogy milyen típusú festményről van szó, milyen célból kívánja értékesíteni, és milyen piaci lehetőségei vannak. Itt vannak néhány lehetséges címzettek, akiknek értékesítheti a festményt:

 1. Művészeti Galériák: A művészeti galériák olyan helyek, ahol a művészek és gyűjtők találkozhatnak. Galériákban bemutathatja festményét, és megállapodhat egy galériával az értékesítésről. Ezek a helyek általában nagyobb közönséghez juttathatják el az alkotásokat.

 2. Műgyűjtők: Műgyűjtők keresik a minőségi műalkotásokat, és hajlandóak magas árat fizetni egyedi vagy különleges festményekért. Keresse meg a műgyűjtőket, akik érdeklődhetnek a festménye iránt, és lehetőség szerint hozzon létre kapcsolatot velük.

 3. Aukciós Házak: Az aukciós házak jó lehetőséget kínálnak az alkotások értékesítésére. Először is, érdemes megkonzultálni egy aukciósházzal, hogy megtudja, mennyire értékes az alkotása, és melyik aukcióra lenne a legjobb beadni.

 4. Online Művészeti Piacterek: Az online művészeti piacterek, például az Artsy vagy a Saatchi Art, lehetőséget nyújthatnak az alkotások online értékesítésére. Itt szélesebb közönséghez juthat el, de figyeljen a megbízható platformokra és az online biztonságra.

 5. Művészeti Vásárok: Ha van lehetősége, vegyen részt művészeti vásárokon vagy kiállításokon, ahol közvetlenül találkozhat potenciális vásárlókkal és gyűjtőkkel.

 6. Barátok és Ismerősök: Ne feledkezzen meg arról, hogy barátok és ismerősök körében is hirdesse meg a festményt. Lehet, hogy valaki ismer olyan személyt, aki érdeklődik az alkotás iránt.

 7. Művészeti Ügynökök: Művészeti ügynökök segíthetnek az alkotások értékesítésében, és képviselhetik az érdekeit a művészeti piacokon.

 8. Szervezetek és Alapítványok: Ha a festménynek van társadalmi vagy kulturális értéke, akkor olyan szervezetekkel vagy művészeti alapítványokkal is felveheti a kapcsolatot, amelyek érdeklődhetnek az alkotás iránt.

Az alkotás típusa, stílusa, művészete és értéke dönti meg, hogy melyik címzett lehet a legalkalmasabb az értékesítéshez. Fontos az is, hogy dokumentálja az alkotás eredetiségét és értékét, és gondoskodjon a festmény biztonságos tárolásáról, amíg az értékesítés le nem zárul. Ha nem biztos abban, hogy hová értékesítse a festményt, tanácsot kérhet egy művészeti szakértőtől vagy műkereskedőtől.

Az alkotás értékesítésének legjobb ideje számos tényezőtől függ, és nem mindig egyszerű meghatározni a legoptimálisabb időzítést. Az árak az alkotás típusától, a művésztől, az alkotás állapotától és a művészeti piacon zajló eseményektől is függnek. Az alábbiakban néhány tényezőt sorolok fel, amelyek befolyásolhatják, mikor érheti el a legjobb árat az alkotás értékesítésével:

 1. Művész hírneve és jelentősége: Ha az alkotás egy ismert vagy elismert művész munkája, az általában magasabb árat hozhat, függetlenül a piaci körülményektől.

 2. A művészetpiac helyzete: A művészeti piac ingadozhat, és az árak változhatnak a kereslet és kínálat alapján. Figyelje a művészeti piacot és az alkotások árainak alakulását.

 3. Művészeti események és kiállítások: Ha egy művésznek vagy az alkotásnak van kapcsolata egy aktuális művészeti eseménnyel vagy kiállítással, az lehetőséget teremthet a magasabb árak elérésére.

 4. A mű alkotójának élete vagy halála: Az alkotás értéke változhat a művész élete során, illetve halála után is. Egyes alkotások értéke nőhet az idővel, amint a művész hírneve tovább növekszik.

 5. A művészeti stílus és tendenciák: Néha a művészet stílusa vagy tendenciái határozzák meg, milyen alkotások iránt érdeklődnek a gyűjtők és a vásárlók. Keresse meg azokat a stílusokat vagy tendenciákat, amelyek népszerűek a művészeti piacon.

 6. Időzítés és szezonális tényezők: Néha az év vagy évszak is befolyásolhatja az alkotások értékét. Az ünnepi időszakok vagy az év bizonyos időszakai lehetnek kedvezőbbek az értékesítés szempontjából.

 7. A mű állapota és dokumentációja: Az alkotás állapota és az ahhoz kapcsolódó dokumentáció (pl. eredetiségi igazolások, proveniencia) hatással van az értékre. Gondoskodjon az alkotás megfelelő dokumentálásáról és karbantartásáról.

 8. A mű marketingje és promóciója: A művet hatékonyan kell promótálni és piacra dobni. Professzionális marketing és kommunikáció segíthet abban, hogy az alkotás szélesebb közönséghez jusson el.

Minden helyzet más, és az optimális időzítés az alkotás értékesítésekor függ a konkrét körülményektől és az alkotás jellegétől. Az árakat befolyásoló tényezők alapos mérlegelése és egy helyi művészeti piac elemzése segíthet abban, hogy meghatározza a legjobb időt az értékesítéshez. Emellett érdemes időt szánni a különböző ajánlatok és lehetőségek összehasonlítására is. Ha bizonytalan az alkotás értékében vagy az értékesítési folyamatban, tanácsot kérhet egy műkereskedőtől vagy művészeti szakértőtől.

Kérjen díjmentes ajánlatot!