Márkás, és Antik órák felvásárlása

Díjmentes kiszállással

Antik, és márkás órák felvásárlása készpénzért!

óra felvásárlás

Budapesten díjtalan kiszállási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére, ahol nyugodtan önnek megfelelő időpontban és környezetben is meg tudjuk vizsgálni az ön által értékesnek talált tárgyakat. Ha kérdése lenne az óra felvásárlással kapcsolatban, illetve ha eladó tárgyát szeretnék felbecsültetni vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén!

A következő órákat vásároljuk meg:

 • Álló, dísz, fali, zseb óra
 • Külön szerkezeteket
 • Óra tokokat (hibásat is)
 • Órával kombinált festményt, képórát is
 • Minden fajta arany, zseb, és karóra

Kiemelten magas készpénzért vásárolunk:

 • Schaffhausen (IWC), Breitling, Rolex, Patek Philippe, Vacheron
 •  Omega, Doxa, Longiness, Tissot, Hamilton, Contel, Universal
óra felvásárlás

Tekintse meg Óra felvásárlás referenciáinkat!

8 vélemény alapján
Ödön Kőrösi
Ödön Kőrösi
2022-09-11
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Örülök, hogy velük találkoztam. Voltak értéktárgyaim, és reméltem jó árat kapok érte. Megállapodtunk, de az volt számomra a legfontosabb, hogy, amit ígértek azt kaptam. Köszönöm!
András Kovács
András Kovács
2021-11-29
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nagymamám porceljánját vittem be. Korrekt értékbecslés azonnal készpénzben meg is kaptam az árát. Ajánlani tudom csak.
Barzan Haji Mohammad
Barzan Haji Mohammad
2020-03-03
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Teljesen korekt arany vétel!

Óra felvásárlás Kérje Értékbecslőnk segítségét!

Felvásárolunk értéktárgyait díjmentes kiszállítással Budapesten, vagy várjuk személyesen Óbudai üzletünkben, ahol az értékbecslés díjtalan! Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Gyakori kérdések az Óra felvásárlás során

Igen Budapest területén díjmentesen szállunk ki, és becsüljük fel értéktárgyait.

Igen, megbízható becsüseink minden esetben ingyenesen értékelik fel antik tantárgyait.

Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Üzletünk Óbudán a Kolossy tér mellett található meg. Megközelíthető a 17 es a 19- es villamossal is. 1036 Bp. Lajos u. 45. Kolossy téri piaccal szemben a buszmegállóban.

Az üzlet nyitvatartása hétfőtől-péntekig 10-17 óráig tart. Telefonos megkeresésre hétvégén is elérhetőek vagyunk. Hívjon minket bizalommal!

Az antik, márkás órák felvásárlása egy érdekes és potenciálisan jövedelmező vállalkozás lehet, de azt megelőzően, hogy elinduljon ezen az úton, fontos számos tényezőt figyelembe venni:

 1. Ismeretek és Szakértői Tudás: Az antik, márkás órák világa összetett és részletes. Az órák értéke számos tényezőtől függ, beleértve a márkát, a modellt, az évszámot, az állapotot és a ritkaságot. Először szerezzen mélyreható ismereteket az órákról, olvasson szakkönyveket, tanulmányozza a különböző márkákat és modelleket, és értsen az értékelési folyamatokhoz.

 2. Az Értékek Felbecsülése: A felvásárláshoz tudnia kell, hogyan értékeli az órákat. Erre lehetőséget nyújthatnak az óraértékelők vagy szakértők. Az órák értékelése során figyelembe veszik a márkát, a korát, az óra működési állapotát, az eredeti dobozt és dokumentumokat, a ritkaságot és más tényezőket.

 3. Kereskedelemi engedélyek: Ellenőrizze a helyi jogszabályokat és szabályozásokat, és győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e a szükséges engedélyekkel vagy engedélyekkel a felvásárlásra és az értékesítésre.

 4. Hely és Források: Márkás antik órákat különböző helyeken találhat, például antiküzletekben, óraszaküzletekben, árveréseken vagy online piactereken. Fontolja meg, hol és hogyan szándékozik beszerezni az órákat.

 5. Az Értékesítési Csatornák Kiválasztása: Döntse el, hogy az órákat hogyan kívánja értékesíteni. Lehetőségek közé tartozik az antiküzleteknek, online piactereken történő értékesítés, árverések részvétel, vagy akár egy saját órabolt nyitása.

 6. Restaurálás és Karbantartás: Néhány antik óra állapotjavítást vagy restaurálást igényelhet. Ha a bútorokat restaurálja, ügyeljen arra, hogy ez ne befolyásolja az óra eredetiségét vagy értékét.

 7. Áralku: Az órafelvásárlás során az árak általában tárgyalhatók. Legyen kész alkudni az árakon, de győződjön meg róla, hogy az árak még mindig tükrözik az órák valós értékét és állapotát.

 8. Biztosítás és Biztonság: Az értékes antik órákra gondosan vigyázni kell. Fontos megfelelő biztonsági intézkedéseket tenni, és számítson be a bútorok biztosítási költségeibe is.

Az antik, márkás órák felvásárlása és értékesítése nem csak izgalmas, hanem kihívásokkal is teli lehet. A sikerhez alapos előkészület és szakértői tudás szükséges. Ha úgy érzi, hogy nincs elegendő ismerete vagy tapasztalata, akkor érdemes lehet konzultálni az órák szakértőivel vagy értékelőivel, mielőtt elkezdené ezt a tevékenységet.

Az márkás órájának értékesítésekor több lehetőség közül választhat, és a legmegfelelőbb opciót az óra márkája, típusa, állapota és az Ön preferenciái határozzák meg. Itt vannak néhány lehetőség:

 1. Óraüzletek és Szakboltok: Az óraüzletek és szakboltok gyakran vásárolnak és értékesítenek márkás órákat. Keresse meg a helyi óraszaküzleteket, és vegye fel velük a kapcsolatot. Így lehetősége van egy szakértő véleményére és ajánlatára.

 2. Online óra értékesítési platformok: Az online piacterek, például a Chrono24 vagy a WatchBox, lehetnek jó helyek az órák értékesítésére. Itt szélesebb közönséghez juthat el, de figyeljen a megbízható platformokra, és vegye figyelembe az online tranzakciók biztonságát.

 3. Aukciók: Ha ritka vagy különleges órákról van szó, fontolja meg azok árverezését egy megbízható aukciósházban. Az óra árverezése lehetőséget teremthet a magasabb árak elérésére.

 4. Óra szakértők: Az óra szakértők vagy óraértékesei segíthetnek az órák értékének meghatározásában és az értékesítésben. Keressen fel egy olyan szakértőt, aki ismeri az óramárkáját és típusát.

 5. Privát vásárlók vagy gyűjtők: Ha az óra különleges vagy ritka, érdemes lehet megkeresni olyan magánszemélyeket vagy gyűjtőket, akik érdeklődhetnek érte. Gyakran vannak olyan emberek, akik kifejezetten márkás órákat keresnek.

 6. Konzignáció: Néhány óraüzlet vagy galéria lehetőséget kínál a konzignációban való értékesítésre. Ez azt jelenti, hogy az órát az üzletben helyezik el értékesítésre, és az eladásból származó bevételből egy meghatározott részt az üzlet tulajdonosa megtart, míg Ön a többit kapja.

 7. Óra cserék: Néhány óraüzlet ajánlhat Önnek óracserét, amikor új órát vásárol, és régi óráját beszámítják a vételárba.

Mindig érdemes több lehetőséget is megfontolni, és eldönteni, melyik a legjobb az Ön számára, figyelembe véve az óra értékét és állapotát. Fontos az is, hogy alaposan dokumentálja az órát, beleértve a márkát, a típust, az évjáratot, az eredeti dokumentumokat és a birtoklási bizonyítványt, mivel ezek az információk segíthetnek az értékesítési folyamatban. Ha bizonytalan az óra értékében vagy az értékesítési folyamatban, tanácsot kérhet egy óraszakértőtől vagy óraértékestől.

Az óra értékesítésének legjobb idejét számos tényező befolyásolhatja, és nem mindig egyszerű meghatározni a legoptimálisabb időzítést. Az árak az óra márkája, típusa, állapota és a piaci körülményektől is függhetnek. Az alábbiakban néhány tényezőt sorolok fel, amelyek befolyásolhatják, mikor érheti el a legjobb árat az óra értékesítésével:

 1. Kereslet és kínálat: Az óra értéke szorosan kapcsolódik a kereslethez és a kínálathoz. Ritka vagy keresett márkák és modellek esetén az árak hajlamosak emelkedni, míg ha sok ugyanolyan típusú óra van a piacon, az árak csökkenni tudnak.

 2. Évszakok és ünnepi időszakok: Néha az év bizonyos időszakaiban, például az ünnepek vagy a nyári szezon előtt, az emberek hajlamosabbak lehetnek órákat vásárolni vagy értékesíteni. Az ilyen időszakokban lehetőség van a jobb árak elérésére.

 3. Gazdasági körülmények: Az általános gazdasági helyzet is befolyásolhatja az órák értékét. Gazdasági recessziók vagy instabilitás idején az árak hajlamosak csökkenni, mivel az emberek kevésbé hajlandók luxuscikkekre költeni.

 4. Óra állapota és ritkasága: Az óra állapota és ritkasága jelentősen befolyásolhatja az értékét. Újszerű vagy kiváló állapotban lévő órák általában magasabb árat érnek el, míg ritka vagy korlátozott számú példányok is magasabb árakat érhetnek el.

 5. Márka és modell: Ismert márkák és modellek általában magasabb árakat hozhatnak, mivel ezek a nevek már önmagukban is értéket képviselnek.

 6. Értékbecslés: Mielőtt értékesítené az órát, érdemes egy óraértékelőt vagy szakértőt bevonni, hogy meghatározza az óra valós értékét.

 7. Kapcsolatok és hálózat: Ha vannak kapcsolatai az óraiparban, például óraértékesítőkkel vagy gyűjtőkkel, ezek segíthetnek az értékesítési folyamatban és az árak meghatározásában.

 8. Áralku: Általában az órák ára tárgyalható. Készüljön fel arra, hogy alkudjon az áron, és próbálja meg elérni a legjobb árat.

Mindig érdemes több lehetőséget is megfontolni, és eldönteni, melyik a legjobb az Ön számára, figyelembe véve az óra márkáját és típusát, valamint az állapotát. Az árakat befolyásoló tényezők alapos mérlegelése és egy helyi piac elemzése segíthet abban, hogy meghatározza a legjobb időt az értékesítéshez. Emellett érdemes időt szánni a különböző ajánlatok és lehetőségek összehasonlítására is.

 
Óra felvásárlás, Kérjen Ajánlatot!

Kérjen kötelezettségektől mentes árajánlatot érték tárgyaira, hagyatékra, örökségre, porcelán tárgyakra, festményeire, antik és márkás karórákra vonatkozóan.

ezüst felvásárlás

Hol lehet ezüstöt eladni?

A legfontosabb kérdés, hol lehet ezüstöt eladni? A mai piacon az ezüstöt eladni kívánó egyének számos lehetőség közül választhatnak. Legyen szó régi ékszerekről, érmékről vagy

Tovább olvasom »
arany felvásárlás

Arany árfolyam alakulása

Az arany árfolyamának befolyásoló tényezői Az arany árfolyama kritikus mutató a globális pénzügyi piacon, amely az arany árfolyamát tükrözi egy ország pénznemében. Ez az esszé

Tovább olvasom »

Kérjen díjmentes ajánlatot!