Antik bútorok felvásárlása

Antik bútor felvásárlás Budapest

Díjmentes kiszállással

Antik bútorok felvásárlása készpénzért!

Hagyaték felvásárlás

Budapesten díjtalan kiszállási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére, ahol nyugodtan önnek megfelelő időpontban és környezetben is meg tudjuk vizsgálni az ön által értékesnek talált tárgyakat. Ha kérdése lenne az antik bútorok felvásárlással kapcsolatban, illetve ha eladó tárgyát szeretnék felbecsültetni vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén!

A következő antik bútorokat vásároljuk meg:

  • Barokk
  • Ampire
  • Biedermeier
  • Szecesszió stílusból

Kiemelten magas áron vásárolunk régiségeket, teljes hagyatékokat! Tapasztalt becsüseink, szívesen állnak rendelkezésükre. Az Értékbecslés Díjtalan!

A régiségei felvásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot!

antik bútor felvásárlás

Tekintse meg Antik bútor felvásárlás Budapest referenciáinkat!

8 vélemény alapján
Ödön Kőrösi
Ödön Kőrösi
2022-09-11
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Örülök, hogy velük találkoztam. Voltak értéktárgyaim, és reméltem jó árat kapok érte. Megállapodtunk, de az volt számomra a legfontosabb, hogy, amit ígértek azt kaptam. Köszönöm!
András Kovács
András Kovács
2021-11-29
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nagymamám porceljánját vittem be. Korrekt értékbecslés azonnal készpénzben meg is kaptam az árát. Ajánlani tudom csak.
Barzan Haji Mohammad
Barzan Haji Mohammad
2020-03-03
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Teljesen korekt arany vétel!
Antik bútor felvásárlás Budapest Kérje Értékbecslőnk segítségét!

Felvásárolunk értéktárgyait díjmentes kiszállítással Budapesten, vagy várjuk személyesen Óbudai üzletünkben, ahol az értékbecslés díjtalan! Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Gyakori kérdések Antik bútor felvásárlás során

Igen Budapest területén díjmentesen szállunk ki, és becsüljük fel értéktárgyait.

Igen, megbízható becsüseink minden esetben ingyenesen értékelik fel antik tantárgyait.

Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Üzletünk Óbudán a Kolossy tér mellett található meg. Megközelíthető a 17 es a 19- es villamossal is. 1036 Bp. Lajos u. 45. Kolossy téri piaccal szemben a buszmegállóban.

Az üzlet nyitvatartása hétfőtől-péntekig 10-17 óráig tart. Telefonos megkeresésre hétvégén is elérhetőek vagyunk. Hívjon minket bizalommal!

Az antik bútorok felvásárlása olyan tevékenységet jelent, amikor egy vállalkozás vagy egyéni gyűjtő értékes, régi és antik bútorokat vásárol. Ezek a bútorok lehetnek egyedi darabok, műalkotások, vagy egyszerűen csak régebbi, értékes bútorok, amelyek már nem kellenek az eredeti tulajdonosnak. Ha érdekli az antik bútorok felvásárlása, itt van néhány lépés, amit érdemes követni:

  1. Szerezzen ismereteket: Az antik bútorok világa összetett és változatos. Kezdje el mélyebben megérteni az antik bútorok különböző stílusait, korokat és jellemzőit. Könyvek olvasása, online források böngészése és antik bútor szakértőktől tanácsok kérése segíthet az ismeretek bővítésében.

  2. Értékelje az antik bútorokat: Amikor talál antik bútorokat, értékelje azokat. Az értékelés során fontos szempontok közé tartozik az eredetiség, az állapot, a stílus és a kor. Egy antik bútor értékét befolyásolhatja az eredeti feliratok vagy bélyegek jelenléte, az eredeti restauráltsági állapot, és az, hogy milyen ritka vagy keresett a darab.

  3. Keresse meg az antik bútorokat: Antik bútorokat találhat a következő helyeken:

    • Antiküzletek: Látogasson el antiküzletekbe, ahol különböző antik bútorokat találhat. Itt gyakran találkozhat antik kereskedőkkel, akik értékes darabokat kínálnak eladásra.
    • Árverések: Részvétel antik bútorokra szakosodott árveréseken lehet jó módja az értékes darabok megszerzésének.
    • Online piacok: Az online piacterek, mint az eBay vagy az Etsy, lehetnek jó helyek az antik bútorok beszerzéséhez.
    • Garázsvásárok és bolhapiacok: Időnként az emberek értékes antik bútorokat kínálnak eladásra garázsvásárokon vagy bolhapiacokon.
  4. Érdeklődjön az eladóról: Az antik bútorokat vásárlása során fontos az eladóról információkat gyűjteni. Kérdezze meg az értékesítőt az antik bútor eredetéről, koráról és állapotáról. Az érdemi háttérinformációk segíthetnek az értékelésben.

  5. Tárgyaljon az árról: Általában az antik bútorok ára tárgyalható. Készüljön fel arra, hogy alkudjon az áron, és próbálja meg elérni a legjobb árat a bútorokért.

  6. Az antik bútorok restaurálása és értékesítése: Ha antik bútorokat vásárol, de nem szándékozik megtartani őket, akkor lehetősége van a restaurálásukra és az értékesítésükre is. A restaurálás növelheti az értéket, és jobb árat érhet el az értékesítéskor.

Fontos megérteni, hogy az antik bútorok felvásárlása és értékesítése szakértelmet és időt igényel. Ne feledje, hogy az antik bútorok piaca ingadozhat, és a profit elérése néha hosszú távú befektetést igényelhet. A megbízható és etikus üzleti gyakorlatokra való összpontosítás alapvető fontosságú az antik bútorokkal való foglalkozás során.

Az antik bútorok értékesítésekor több lehetőség közül választhat, attól függően, hogy milyen mennyiségű és típusú bútorról van szó, valamint az Ön preferenciáitól és körülményeitől. Itt vannak néhány lehetőség:

  1. Antiküzletek: Az antiküzletek olyan helyek, ahol specializálódtak az antik bútorok értékesítésére és vásárlására. Keresse meg a helyi antiküzleteket, és vegye fel velük a kapcsolatot az antik bútorai értékesítéséhez. Az antiküzletek gyakran rendelkeznek tapasztalattal és kapcsolatokkal az antik bútorok piacán, ami segíthet a jó ár elérésében.

  2. Árverezés: Az antik bútorokat árverezése is jó módja lehet az értékesítésnek, különösen, ha ritka vagy különleges darabokról van szó. Keresse meg a helyi vagy online árveréseket, és vegye fel a kapcsolatot az árverezőkkel a részletes információkért.

  3. Antikváriumok: Az antikváriumok olyan üzletek, amelyek antik tárgyakat és bútorokat értékesítenek. Az antikváriumoknál érdemes érdeklődni az értékesítési lehetőségekről vagy a konzignációban való értékesítés lehetőségéről.

  4. Online értékesítési platformok: Az online piacterek, például az eBay vagy az Etsy, lehetnek jó helyek az antik bútorok értékesítésére. Itt szélesebb közönséghez juthat el, de emlékezzen arra, hogy az online értékesítés során a csomagolás és a szállítás is fontos szempont lehet.

  5. Antik bútor szakértők: Ha egyedi vagy nagyon értékes antik bútorokkal rendelkezik, érdemes lehet egy antik bútor szakértő segítségét kérni. Ők tudják, hogyan értékeljék és értékesítsék az ilyen típusú értékeket.

  6. Privát vásárlók vagy gyűjtők: Keresse meg azokat a magánszemélyeket, akik érdeklődhetnek az antik bútorai iránt, vagy akik gyűjtőként értékelik azokat. Gyakran vannak olyan emberek, akik kifejezetten azért keresnek antik bútorokat, hogy gyűjteményüket bővítsék.

  7. Restaurálás és értékesítés: Ha érdeklődik a bútorok felújítása iránt, először lehet, hogy érdemes lehet felújítani az antik bútorokat, hogy növelje az értéküket, majd értékesítésre kínálni őket.

Mindig érdemes több lehetőséget is megfontolni, és eldönteni, melyik a legjobb az Ön számára, figyelembe véve az antik bútorok típusát és állapotát. Fontos az is, hogy alaposan dokumentálja az antik bútorokat, beleértve az eredetiségüket, az állapotukat és az értéküket. Ha nem érzi magabiztosnak az értékelés vagy értékesítés során, fontolja meg egy szakértő bevonását a folyamatba.

Az antik bútorok értékesítésének legjobb idejét számos tényező befolyásolja, és nem mindig egyszerű meghatározni a legoptimálisabb időzítést. Az árak az antik bútorok esetében is függenek a kereslet és kínálat, valamint a piaci körülmények alakulásától. Az alábbiakban néhány tényezőt sorolok fel, amelyek befolyásolhatják, mikor érheti el a legjobb árat az antik bútorok értékesítésével:

  1. Kereslet és kínálat: Az antik bútorok értéke szorosan kapcsolódik a kereslethez és a kínálathoz. Ritka vagy keresett antik bútorok esetén az árak hajlamosak emelkedni, míg ha sok az ugyanolyan típusú bútor a piacon, az árak csökkenni tudnak.

  2. Évszakok és ünnepi időszakok: Néha az év bizonyos időszakaiban, például az ünnepek vagy a nyári szezon előtt, az emberek hajlamosabbak lehetnek antik bútorokat vásárolni vagy értékesíteni. Az ilyen időszakokban lehetőség van a jobb árak elérésére.

  3. Gazdasági körülmények: Az általános gazdasági helyzet is befolyásolhatja az antik bútorok értékét. Gazdasági recessziók vagy instabilitás idején az árak hajlamosak csökkenni, mivel az emberek kevésbé hajlandók luxuscikkekre költeni.

  4. Értékbecslés: Mielőtt értékesítené az antik bútorokat, érdemes megértetnie azok valós értékét. Egy antik bútor értékét befolyásolhatja az eredeti állapot, a ritkaság, az évszázad, az eredeti bélyegek vagy jelzések jelenléte, az általános állapot és a restauráltság.

  5. Kapcsolatok és hálózat: Az antik bútorok piacának ismerete és a kapcsolatok kiépítése az iparágban segíthetnek a jobb árak elérésében. Ismerősökkel, szakértőkkel vagy antik bútor kereskedőkkel való kapcsolatfelvétel lehetőséget teremthet a magasabb árak kialkudására.

  6. Áralku: Általában az antik bútorok ára tárgyalható. Készüljön fel arra, hogy alkudjon az áron, és próbálja meg elérni a legjobb árat a bútorokért.

Minden helyzet más, és az optimális időzítés az antik bútorok értékesítésekor függ a konkrét körülményektől és az értékek jellegétől. Az árakat befolyásoló tényezők alapos mérlegelése és egy helyi piac elemzése segíthet abban, hogy meghatározza a legjobb időt az értékesítéshez. Emellett érdemes időt szánni a különböző ajánlatok és lehetőségek összehasonlítására is.

Kérjen Ajánlatot

Kérjen kötelezettségektől mentes árajánlatot érték tárgyaira, hagyatékra, örökségre, porcelán tárgyakra, festményeire, antik és márkás karórákra vonatkozóan.

ezüst felvásárlás

Hol lehet ezüstöt eladni?

A legfontosabb kérdés, hol lehet ezüstöt eladni? A mai piacon az ezüstöt eladni kívánó egyének számos lehetőség közül választhatnak. Legyen szó régi ékszerekről, érmékről vagy

Tovább olvasom »
arany felvásárlás

Arany árfolyam alakulása

Az arany árfolyamának befolyásoló tényezői Az arany árfolyama kritikus mutató a globális pénzügyi piacon, amely az arany árfolyamát tükrözi egy ország pénznemében. Ez az esszé

Tovább olvasom »

Kérjen díjmentes ajánlatot!