Fazon arany felvásárlás Budapest

Fazon arany felvásárlás Budapest

14 karátos arany felvásárlási árak

 • FAZON ARANY 18.000 - 30.000 Ft/g
 • ARANY 16.000 Ft/g
 • VILÁGPIACI ÁR 12.000 Ft/g

18 karátos arany felvásárlási árak

 • FAZON ARANY 20.000 -35.000 Ft/g
 • ARANY 18.000 Ft/g
 • VILÁGPIACI ÁR 15.000 Ft/g

24 KARÁTOS ARANY FELVÁSÁRLÁSI ÁRAK

 • FAZON ARANY 25.000 Ft/g - tól
 • ARANY 22.000 Ft/g
 • VILÁGPIACI ÁR 21.000 Ft/g

Díjmentes kiszállással

Fazon arany felvásárlás Budapest

arany felvásárlás

Budapesten díjtalan kiszállási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére, ahol nyugodtan önnek megfelelő időpontban és környezetben is meg tudjuk vizsgálni az ön által értékesnek talált tárgyakat. Ha kérdése lenne az arany, ezüst, ékszer felvásárlással kapcsolatban, illetve ha eladó tárgyát szeretnék felbecsültetni vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén!

A következő arany tárgakat vásároljuk meg:

 • FOGARANY 18.000 Ft/gr
 • Arany érméket
 • Befektetési aranyakat
 • Mindenféle arany tárgyat
 • Törött, csonka arany tárgyakat
 • Aranyérméket minden korszakból

A következő ezüst tárgyakat vásároljuk meg:

 • Evőeszköz-készleteket, 6 és 12 személyeset (Hiányosokat is)!
 • Cukordobozokat, Cigaretta tartókat
 • Kávés és Teás garnitúrákat (hiányosokat is!)
 • Tálcákat, Gyertyatartókat, Kanalakat, egyéb ezüsttárgyakat stb.
 • ÉKSZEREKET:
  Láncot, gyűrűt, karkötőt, fülbevalót stb.

Tekintse meg fazon arany felvásárlás Budapest referenciáinkat!

8 vélemény alapján
Ödön Kőrösi
Ödön Kőrösi
2022-09-11
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Örülök, hogy velük találkoztam. Voltak értéktárgyaim, és reméltem jó árat kapok érte. Megállapodtunk, de az volt számomra a legfontosabb, hogy, amit ígértek azt kaptam. Köszönöm!
András Kovács
András Kovács
2021-11-29
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Nagymamám porceljánját vittem be. Korrekt értékbecslés azonnal készpénzben meg is kaptam az árát. Ajánlani tudom csak.
Barzan Haji Mohammad
Barzan Haji Mohammad
2020-03-03
A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
Teljesen korekt arany vétel!
Fazon arany felvásárlás Budapest Kérje Értékbecslőnk segítségét!

Felvásárolunk értéktárgyait díjmentes kiszállítással Budapesten. Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Gyakori kérdések a Fazon arany felvásárlás Budapest során

Igen Budapest területén díjmentesen szállunk ki, és becsüljük fel értéktárgyait.

Igen, megbízható becsüseink minden esetben ingyenesen értékelik fel antik tantárgyait.

Vásárolunk antik porcelánokat, étkészleteket, órákat, festményeket, hagyatékokat, régiségeket, aranyat, ékszert, ezüst tárgyakat, antik zsebórát, örökségből származó egyéb értéktárgyakat. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!

Üzletünk Óbudán a Kolossy tér mellett található meg. Megközelíthető a 17 es a 19- es villamossal is. 1036 Bp. Lajos u. 45. Kolossy téri piaccal szemben a buszmegállóban.

Az üzlet nyitvatartása hétfőtől-péntekig 10-17 óráig tart. Telefonos megkeresésre hétvégén is elérhetőek vagyunk. Hívjon minket bizalommal!

Az „arany felvásárlás” kifejezés olyan tevékenységet jelöl, amikor egy vállalkozás vagy személy aranyat vásárol másoktól. Az arany gyakran értékes nemesfémként szolgál, és befektetési eszközként is használják. Az aranyat lehet vásárolni ékszerként, ékszerekben vagy ékszer nélkül (érme, sárgaréz, ingot formájában).

Aranyfelvásárlási tevékenység lehet kiskereskedelmi vagy nagykereskedelmi, és általában speciális üzletek, ékszerboltok vagy aranyfelvásárlással foglalkozó vállalkozások végeznek ilyen tevékenységet. Az arany vásárlása során a vevő általában meghatározott súlyú vagy karátú aranyat vesz meg az eladótól, és az arany aktuális piaci árfolyamától függően fizet érte.

Az emberek gyakran aranyat vásárolnak vagy adják el azért, hogy pénzt szerezzenek, vagy befektetési célokból, mivel az arany hosszú távon értéket tud tartani és a pénzügyi bizonytalanság időszakában menedékként szolgálhat. Az aranyfelvásárlás során azonban fontos, hogy megbízható és törvényes forrásból származó aranyat vásároljunk vagy adjunk el, és ismerjük az aktuális piaci árakat és a tranzakcióhoz kapcsolódó költségeket.

Az aranyat eladni több lehetőség közül választhat, attól függően, hogy milyen mennyiségű aranyról van szó és milyen preferenciái vannak. Itt néhány lehetőség:

 1. Aranyfelvásárló üzletek: Sok városban és régióban találhatók olyan aranyfelvásárló üzletek, amelyek szakosodtak arany ékszerek és értéktárgyak vásárlására. Ezek az üzletek általában megbízhatóak, és azonnal fizetnek az aranyért. Érdemes azonban összehasonlítani az árakat különböző üzletekben, hogy a legjobb ajánlatot találja meg.

 2. Online aranyfelvásárlók: Vannak olyan online vállalkozások, amelyek aranyat vásárolnak. Ön elküldi az aranyat postán, majd kap egy árajánlatot, és ha elfogadja, akkor a pénzt utalják a bankszámlájára. Ügyeljen arra, hogy megbízható és jó hírnévvel rendelkező vállalkozást válasszon, és értsen a tranzakció során felmerülő díjakat és költségeket.

 3. Ékszerüzletek vagy ékszerkészítők: Ha aranyékszereket vagy értékes arany tárgyakat szeretne eladni, érdemes felkeresni ékszerüzleteket vagy ékszerkészítőket. Ők gyakran hajlandók felvenni az aranyat és új ékszereket készíteni belőle, vagy átalakítani meglévő ékszereiket.

 4. Piaci intézmények: Néhány bank és pénzügyi intézmény aranyat is vásárol. Általában ezek az intézmények megbízhatóak, de az árak lehetnek alacsonyabbak, és a tranzakciókhoz kapcsolódó költségek magasabbak lehetnek.

 5. Online aukciók: Ha ritka vagy értékes aranytárgyakat kíván eladni, akkor online aukciókat is fontolóra vehet, például az eBay-t. Ebben az esetben azonban ügyelnie kell a tranzakció biztonságára és a kínált termék pontos leírására.

Legfontosabb az, hogy az aranyat megbízható forrásnak adjuk el, és értsünk a tranzakció során felmerülő díjakhoz és költségekhez. Először is érdemes árakat és ajánlatokat összehasonlítani, mielőtt eldönti, hol szeretné értékes aranyát eladni.

Az arany árát számos tényező befolyásolja, és nem mindig könnyű pontosan megjósolni, mikor érheti el a legjobb árat az eladásnál. Az arany ára naponta változik a nemzetközi piacon, és számos tényező határozza meg, beleértve a gazdasági környezetet, a kamatlábakat, az inflációt és a keresletet is. Az alábbiakban néhány tipp található, hogy mikor érdemes eladni az aranyat:

 1. Kövesse az arany árfolyamát: Az arany árfolyamát napról napra kövesse, hogy lássa, hogyan változik. Sok online platformon megtalálható az aktuális ár.

 2. Kövesse a gazdasági híreket: Az arany ára gyakran összefügg a gazdasági eseményekkel. Például az arany ára általában emelkedik gazdasági instabilitás vagy recesszió idején, amikor a befektetők menedékfelnőttként kezelik az aranyat. Tehát gazdasági hírek, például a munkanélküliségi arány vagy a kamatlábak változása befolyásolhatja az arany árát.

 3. Figyelje az inflációt: Az arany általában értéket tart hiperinflációs időszakokban, amikor a pénz értéke gyorsan csökken. Ha azt látja, hogy az infláció emelkedik, az lehet jele annak, hogy az arany értéke növekedhet.

 4. Vegye figyelembe az életciklust: Néhányan az aranyat hosszú távú befektetési eszközként tartják, és nem számítanak rövid távú árváltozásokra. Ha hosszú távon tartja az aranyat, lehet, hogy nem olyan fontos a pontos időzítés, mint a hosszú távú kilátások.

 5. Érdek-kamatközések: Néha az arany ára az aktuális kamatlábak függvényében változhat. Ha a kamatlábak alacsonyak, az arany iránti kereslet lehet magasabb, ami az ár növekedéséhez vezethet.

 6. Válassza ki a megfelelő időt a személyes szükségleteihez: Az arany eladásának idejét gyakran a személyes szükségletek és körülmények határozzák meg. Ha például pénzre van szüksége egy sürgős költség fedezésére, akkor lehet, hogy nem tud várni az optimális árra.

Ne felejtse el, hogy az arany árfolyama folyamatosan változik, és nem mindig lehet pontosan megjósolni a jövőbeli változásokat. Az eladási időzítéshez kapcsolódó döntéseket érdemes jól átgondolni, és lehetőleg alapos kutatás és információgyűjtés alapján hozni.

Kérjen díjmentes ajánlatot!

ezüst felvásárlás

Hol lehet ezüstöt eladni?

A legfontosabb kérdés, hol lehet ezüstöt eladni? A mai piacon az ezüstöt eladni kívánó egyének számos lehetőség közül választhatnak. Legyen szó régi ékszerekről, érmékről vagy

Tovább olvasom »
arany felvásárlás

Arany árfolyam alakulása

Az arany árfolyamának befolyásoló tényezői Az arany árfolyama kritikus mutató a globális pénzügyi piacon, amely az arany árfolyamát tükrözi egy ország pénznemében. Ez az esszé

Tovább olvasom »
pillangós zsolnay porcelán árak

Pillangós zsolnay porcelán árak

Mit kell tudni a pillangós zsolnay porcelán áráról? A Zsolnay porcelánokat a Zsolnay Manufaktúra készíti, amely híres magyar porcelánműhely. A Zsolnay egyedülálló művészeti értékű porcelánokat

Tovább olvasom »
herendi porcelán felvásárlás

Mennyit ér a herendi porcelán?

A Herendi porcelán egy olyan magas minőségű porcelánmárka, amely világszerte ismert és elismert a kifinomult stílusáról és kiváló kézműves munkájáról. Magas szintű elegancia és kivételes

Tovább olvasom »